Skip til hoved indholdet
    Hjem De 4 huse Pladsanvisningen

Pladsanvisningen

Her kan du skrive dit barn op til daginstitution, dagpleje og SFO.

Bemærk der er en måneds udmeldelse fra daginstitution, dagpleje og SFO gældende fra den dato udmeldelse er foretaget i Digital Pladsanvisning.

Ved opskrivning i et af de fire børnehuse  - Fredensborg, Humlebæk, Nivå og Kokkedal  - kan du anføre i bemærkningsfeltet, hvilken institution / hus, du ønsker dit barn skal gå.

I henhold til Dagtilbudsloven § 26 skal kommunen sikre, at børn fra udsatte boligområder fordeles i forskellige daginstitutioner. Det betyder, at der i løbet af et kalenderår maksimalt kan optages 30 pct. børn fra udsatte boligområder i den enkelte daginstitution. Selvejende og private daginstitutioner er ligeledes omfattet af loven. 

Hvis der anvises en plads til et barn, som har bopæl uden for et udsat boligområde, i en daginstitution der er beliggende i et boligområde, der optræder på listen over udsatte boligområder, skal barnet ligeledes tilbydes en plads i et andet dagtilbud, som ikke er beliggende i et udsat boligområde. Dette er beskrevet i Dagtilbudsloven §23, stk. 4. 


Pladsanvisningen kontaktes på 72 56 50 00- spørg efter pladsanvisningen.

Mandag 8.30 -17.30

Tirsdag 8.30 -13.00

Onsdag er der lukket 

Torsdag 8.30 -13.00

Fredag 8.30 -12.00

 

Børnehusene Nivå

Børnehusene Nivå
Nivåhøj 80
2990 Nivå

Tilgængelighedserklæring